17 Mayıs 2013 Cuma

Zihin Kontrolü ve Gercekleri ( Hasan Mezarci / Cübbeli ) 2


Zihin Kontrolü ve Gercekleri ( Hasan Mezarci... ile isimsiz_eskiya

3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. valla hocam gerçek islam nedir kendi anladığımca yaşıyorum ama gerçek islam ne değildir diyorsan onu söylerim sana;

    - senin sandığın şey hiç değildir,
    - kadınların kafasının kapanması götten uydurulan bir Allahçılık oynamadır ki bu benim anlayışıma göre büyük günahtır, kafa kapatma taaa eski mısıra kadar gider bizim inancımızla ilgisi alakası yoktur.
    - cemaatler bilmemneler gerçek islam hiç değildir zira benim dinimin çıkarcı hocaları olamaz benim din anlayışıma göre para kazanan imam bile olamaz. imamlık içten gelerek gönülle yapılması gereken iştir.
    - islam birilerinin bu kurallar böyledir ahoahaoah demesi hiç olamaz zira herkes dininden anladığı kadar sorumludur diyen Allahtır.
    - bunlar dışında tabiki kesin olan emirler vardır Allah bunlardan bahseder örneğin hem fikir olduğumuz konu ben laik sistemi hiç benimsemem neden diyeceksen ne demek ulan din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması Allah bu dine göre yaşayın dediyse sen kimsin üstüne konuşacaksın. İşte bu noktada ortaya şu sorun çıkıyor herkesin din anlayışı farklı bir ayetten bile birçok farklı anlam çıkaranlar var haa şimdi neye göre dini kurallarla yaşayacağız. işte burada akıl devreye girecek meclis dediğin uzlaşmayı bulacak bunun için dini işin dışında tutmaya lüzum yoktur, toplarsın meclisini herkes oyunu kullanır ve toplumun büyük çoğunluğunun anladığı şekilde çıkar yasa zaten sosyal yaşamı ilgilendiren yasalarda büyük anlam farklılıkları çıkacağını sanmıyorum tabi öncelikle şu cemaat afasının bi siktir olup gitmesi gerekiyor onların çizdği gibi bir din yok. az önce cübbeliyi dinledim adam diyor ki vay efendim hristiyan, yahudi cennete girecek diyen kafirdir cennete sadece müslümanlar girer. Şimdi ben bu adam nasıl cahil diye kızmayayım bir kere düşünmen gerekiyor müslüman ne demektir? (müslüman kelime anlamı ile Allaha teslim olan demektir) dolayısı ile adamın etiketinde yahudi yazmış, hristiyan yazmış önemli değil ulan bunlar Allah katında mühim olan o 1 olan Allaha inanmak ona eşitler koşmamak aklınla onun yolunda iyilik uğrunda yaşamak tabi bu cemaatçiler bu öfkeyle yaşayınca kafalarında Allahı ne sanıyolar vay amk ya sizin gibi psikopat bir manyakmı sanıyonuz lan Allahı. kadını döv onu ez güçlü kazansın ee o zaman siyonistler güçlü onlarda böyle siker işte senin mantığından ne farkı var lan adamların yaptığının sende o güç olsa aynı boku sen yapacan bu sikik kafanla

    YanıtlaSil
  3. Kişilik bölünmesi yaşıyorsunuz.. Bir doktora görünün ..

    YanıtlaSil